Houtskeletbouw wordt wereldwijd de bouwnorm – ook in Vlaanderen

De Belg heeft traditioneel een baksteen in de maag. Toch kiest hij al vaker voor houtskeletbouw, de nummer één in Amerika en Scandinavië. Want dat biedt heel wat voordelen:

Houtskeletbouw: 4 x sneller bouwen, zonder droogtijden

In één week staat je houtskelet-ruwbouw recht! Dat is liefst 4 x sneller dan een bakstenen huis met bouwlagen en droogtijden. Sneller bouwen staat garant voor budgetvriendelijk bouwen, want je bespaart flink op manuren en je krijgt meer bouwwaarde voor je geld. Bovendien betekent sneller bouwen minder overlast en vlugger genieten van je (ver)nieuw(d)e woning.

Houtskeletbouw: even stevig en duurzaam als baksteen

Je houtskeletbouw gaat even lang mee als een bakstenen huis en is even wind-, water- en geluidsdicht. Dankzij onze kwalitatief hoogstaande houtsoorten maken wij jouw houtskeletbouw bovendien gemakkelijk energiezuinig. En je kunt op je twee oren slapen: de brandweerstand van houtskeletbouw is hoger dan die van traditionele bouwmaterialen.

Houtskeletbouw in alle bouwstijlen

Je hebt houtskeletwoningen in alle bouwstijlen: modern, landelijk of tijdloos. Want houtskeletbouw is bijzonder flexibel: er zijn geen designbeperkingen, alles kan! Fan van een landelijke cottage-feel? Kies dan voor de warme uitstraling van hout. Houd je meer van een klassieke look? Werk je houtskeletbouw dan af met een traditionele façadesteen.

Ga voor de snelste, meest ecologische en meest flexibele bouwkeuze: houtskeletbouw.

Met Trehus krijgt je bouwproject een totaaloplossing: houtskeletbouw en alle dakwerken.