Houtskeletbouw als succesformule voor je woning

Warme huiselijkheid, snelle vorderingen in je bouwproces en eindeloze afwerkingsmogelijkheden. Het zijn stuk voor stuk troeven van houtskeletbouw. Niet verbazend dus dat Trehus sinds jaar en dag voor deze bouwtechniek kiest. Ook voor jouw nieuwbouw, aanbouw of bijgebouw.

Trehus

Wat is houtskeletbouw?

Bij houtskeletbouw bestaat de dragende structuur uit houten stijlen en balken. De tussenruimtes worden opgevuld met isolatiemateriaal. Qua afwerking kan je alle kanten op. Een klassieke baksteen, landelijk pleisterwerk, moderne gevelpanelen of toch houten gevelbekleding? Samen maken we de keuzes die het best aansluiten bij jouw wensen en noden.

contacteer ons

houten wanden

De voordelen van houtskeletbouw

Waarom we overtuigd zijn van houtskeletbouw voor je woning? Het bouwmateriaal en de constructiewijze hebben heel wat troeven. We zetten de voordelen van houtskeletbouw voor je op een rijtje:

  • optimale voorbereiding in atelier voor snelle montage

  • warmer bouwen met een dunner muurpakket

  • snellere afwerking door droge bouwtechniek

  • voor elke bouwstijl

  • ecologische bouwtechniek met FSC-hout

  • brandvertragend effect

  • geen zware funderingen nodig door licht gewicht van hout

  • goede akoestiek

Trehus

De prijs van houtskeletbouw

Houtskeletbouw voor je woning kost niet meer dan traditionele woningbouw. Reken dus op eenzelfde budget, maar weet wel dat je met houtskelet enkele handige extra’s krijgt. Zo is de luchtdichtheid en isolatie beter, is je gebouw sneller klaar en vermijd je dure grondwerken voor zware funderingen. Meer waar voor je geld dus.

Trehus team Trehus houtskeletbouw

Je huis laten bouwen van A tot Z

Bij het bouwen van een huis komt heel wat kijken. Net daarom nemen we het volledige traject met plezier in handen. Wil je maximaal betrokken worden of volstaat een regelmatige update van de stand van zaken? We volgen jouw tempo en jouw voorkeuren. In beide gevallen staan we garant voor een piekfijne, correcte en tijdige oplevering.

Trehus
Trehus team Trehus houtskeletbouw

Benieuwd naar houtskeletbouw voor jouw woning?

Contacteer ons nu

Trehus