Totaalaanneming met stevige fundamenten

Praktische expertise, nauwkeurige werfopvolging en vakkundige medewerkers. Met die ingrediënten neemt Trehus jouw project stevig in handen. Van nieuwbouw of woonuitbreiding in houtskelet over dakopbouw tot totaalrenovatie.

Trehus

Meer dan 20  jaar knowhow en passie

Bestuurder Tom Vandewalle stond altijd zelf op de werf. Gegroeid vanuit dakwerken verzamelde hij zo waardevolle expertise. Die neemt hij vandaag mee in het verhaal van zijn klanten. Zijn aandachtig en kritisch oog brengt op de werf toegevoegde waarde. Zijn technisch inzicht leidt tot een proactieve en probleemoplossende aanpak. Alles voor een vlot en foutloos bouwproces.

De kracht van hout...
en zoveel meer

Landelijk of modern, sober of weelderig: met hout als basis vertaalt Trehus je wensen en noden in een perfect afgewerkt gebouw. Van grondwerken tot afwerking. De totaalaanpak en de persoonlijke begeleiding zijn jouw garantie voor een bouwtraject zonder zorgen. Net zoals de bewuste keuze voor houtskeletbouw.

Compleet bouwteam tot je dienst

Bij Trehus reken je op een aangenaam en vlot verloop van je bouwproces. Om dat waar te maken, wordt telkens een bouwteam op maat samengesteld. Ervaren eigen medewerkers werken in perfecte tandem samen met vertrouwde onderaannemers. Gebundelde krachten voor spraakmakende resultaten.

Trehus

Verder
kennismaken?

contacteer ons nu