Totaalaannemer voor je renovatie van a tot z

Een uitbreiding, make-over van 1 ruimte of meteen een totaalrenovatie van je woning? Bij Trehus heb je 1 aanspreekpunt tijdens de volledige werken. Meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector en technisch creatief inzicht vormen de stevige basis voor jouw totaalproject.

Renovatie

Expertenteam op maat

Een eigen team aan ervaren vaklui slaan de handen in elkaar met vertrouwde partners. Zo stelt Trehus voor elk totaalproject een bouwteam op maat samen. Een woning volledig strippen en heropbouwen vraagt nu eenmaal een andere expertise dan een totaalrenovatie van een badkamer of het vernieuwen van een zolderverdieping en het dak. We brengen de juiste stielmannen samen op jouw werf.

Trehus team

Meer ruimte om te leven

Een doorgedreven renovatie geeft je eindeloze mogelijkheden. Ruimtes herinrichten, muren openbreken: zo evolueert je woning mee met je leven. Of je gaat voor echt meer ruimte met een aanbouw of woonuitbreiding in houtskelet. Helemaal naar jouw wensen en volgens je favoriete woonstijl. Trehus neemt het graag mee in je bouwtraject.

Trehus houtskelet

Hoe verloopt een totaalproject bij Trehus?

Elke totaalrenovatie van een appartement of een woning heeft zijn bijzonderheden. Precies daarom begint alles met een grondig en uitgebreid bezoek in je te verbouwen pand. Het is het begin van een vlot, gestroomlijnd traject, waarbij communicatie en overleg op elk moment centraal staan:

01

Het eerste bezoek

Eerste bezoek ter plaatse: Trehus luistert naar jouw wensen en bekijkt de mogelijkheden. Hoe ziet je ideale indeling eruit? Hoever wil je gaan? Wat is je budget? Het zijn belangrijke vragen bij deze kick-off van je totaalrenovatie.

02

Het eerste gesprek

Op basis van het gesprek en de rondgang maken we een eerste offerte voor je totaalrenovatie op. Die lichten we uitgebreid toe, zodat jij je feedback kan geven, die we vervolgens meenemen in het finetunen van ons voorstel.

03

Ga je akkoord?

Ga je akkoord? Dan komen we kijken met onze techniekers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de renovatiewerken.

04

Concrete overeenkomst

We stellen een concrete overeenkomst op voor jouw totaalproject. Na ondertekening plannen we de werken in, in overleg en met een duidelijke deadline.

05

We gaan van start!

Op de voorziene dag gaan we vol enthousiasme en met de nodige deskundigheid van start op je werf.

Trehus team

Geef je vandaag nog het startschot voor de totaalrenovatie van jouw woning?

contacteer ons nu