“Ik werk heel graag met hout,
door het warme gevoel en de vele mogelijkheden.”

Tom Vandewalle

15 jaar knowhow, ervaring en passie

Tom Vandewalle zit al 15 jaar in het vak: eerst als dakwerker, nu als gepassioneerd houtskeletbouwer: “Houtskeletbouw vind ik uitdagender dan bouwen met bakstenen.”

Persoonlijke aanpak maakt het verschil

Bij Trehus ben je geen nummer en dat voel je. Persoonlijke aandacht en service staan centraal en je krijgt één aanspreekpunt. Tom: “De klant komt voor mij op de eerste plaats. Mooi afgewerkte projecten en tevreden klanten geven mij voldoening.”

Communicatie waarop je kunt bouwen

Bij Trehus weet je waar je staat. Tom: “Wij houden onze klanten voortdurend op de hoogte en nemen direct contact op bij vragen. Die snelle opvolging zorgt voor goede, duidelijke afspraken en een stipte oplevering. Wij gaan ‘the extra mile’.”

“De communicatie verliep supervlot, razendsnel en heel professioneel.  Tom reageerde altijd direct op mijn vragen, belde zelf met een stand van zaken en luisterde aandachtig naar onze wensen.”

Respect voor onze klanten en hun woning

Tom: “Het wederzijdse vertrouwen tussen ons en onze klant vormt de basis van piekfijn uitgevoerde projecten op maat. Dat merk ik aan de dankbare reacties.”

GA VOOR DE SNELSTE, MEEST ECOLOGISCHE EN MEEST FLEXIBELE BOUWKEUZE: HOUTSKELETBOUW.

Ben je graag op de hoogte van elke stap van het bouwproces? Dan overleggen wij regelmatig. Verkies jij een zorgeloze bouwformule? Dan leiden wij jouw project in goede banen en bewaken wij je planning en budget als een goede huisvader.